» Home

Wat is dit?


Welkom op deze site ,

Iedereen die op zoek is naar een andere manier om met energie om te gaan zal hier iets kunnen vinden wat hem / haar interesseert , kijk rustig rond en als je iets wilt weten stuur dan een email naar energypetra@gmail.com of gebruik het contact formulier in de bovenste balk.

Deze site is ontstaan uit mijn hobby om met energie werk
bezig te zijn. Dat houd ook in dat je dus de nodige tijd in jezelf investeert om jezelf te leren kennen en wat je
patronen zijn die je zelf hebt.

Door jezelf te kennen leer je meer van andere mensen houden
en je kunt meer van hen accepteren gewoon omdat je facetten van jezelf in een ander herkent.

Meestal zie ik het zelf als een spiegel , wanneer je erin
kijkt zie je niet altijd de leukste dingen maar je leert
wel te waarderen wat je ziet of je zoekt een manier om er
mee om te gaan.
Niet alles ligt bij jezelf hoor , soms is het ook zo dat
je bijvoorbeeld drukke plaatsen niet meer opzoekt gewoon omdat het voelt alsof je platgedrukt wordt en daarom anders reageert als dat je zou willen. Om dat dan te voorkomen vermijd je dan zulke plaatsen.

Zo weet ik van mezelf dat er facetten in mijn leven zijn waaraan ik wil werken en andere situaties pak ik gewoon anders aan dan voorheen. Zo blijf ik prettig gezelschap voor de mensen om me heen en ik reageer gewoon vanuit de rust in mezelf wat dan ook heel prettig is.

Bij alles probeer ik de raad die mijn vader altijd gaf aan te houden , reageer vanuit je hart ! Dat is niet de makkelijkste weg maar wel wie je zelf van binnenuit bent !

Door deze site hoop ik dat er meer mensen ik contact komen met de energetische wereld en mede daarom staan er self-attunements op net als dat sommige systemen op basis van donatie zijn. Op die manier hoop ik het voor iedereen mogelijk te maken kennis te maken met al die mooie energieŰn zodat we met zijn allen op de hele wereld bewuster gaan worden en zelf daarin ook onze verantwoordelijkheden nemen.

wordt vervolgd
[ terug... ]Omhoog


Hello

  • Photobucket Welkom op deze site , heb je vragen neem dan gerust contact op.

Telos Healing

  • The Telos healing system. manual/chi-ball/pdf certificaaat Ç 10,- Photobucket

Happy Reiki

  • Om even je wat happier te voelen 1 attunement / manual / pdf certificate , vrij bij een ander betaald systeem , wel even aangeven in je email. Photobucket

Squirrel

  • Squirrel Empowerment TM Om je te helpen organizeren in het toch al zo drukke leven .... 1 attunement / manual / pdf certificaat / Ç 10,- Photobucket

Butterfly

  • Butterfly Reiki Healing TM Laat de vlinder je helpen met veranderingen in je leven zoals zij ze ook doormaakt .... 1 attunement / manual / pdf certificaat / Ç 10,- ... ... vlinder

http://www.energetic-world.mysites.nl/ Copyright 2002-2019