» About me

Wat is dit?

Hallo mijn naam is Petra ,
op mijn twaalfde ben ik begonnen met stenen sparen en het leren welke uitwerking ze op het menselijke lichaam en geest kunnen hebben.
Mijn eerste steen was een Toermalijn-kwarts met naaldjes erin en die heeft me toen erg goed geholpen met de evenwicht stoornis die ik destijds had.
Tegenwoordig moet ikzelf nog steeds glimlachen wanneer ik ergens een zelfde steen zie.

Daarna vond ik in een leuk klein winkeltje een mooie pendel en ben begonnen met pendelen waarmee ik voor mezelf gewoon duidelijke antwoorden kreeg op hoe ik dingen die in mijn leven gebeurden kon verwerken.

En omdat alles tot dan toe me had geholpen in mijn eigen ontwikkeling kocht ik een doosje tarot kaarten met een boekje en begon met het uitzoeken hoe dat allemaal in zijn werk ging. De eerste maanden kreeg ik heel vaak de kaart de Dood , wat ik destijds erg onprettig vond maar wat voor mij ook een tijdperk van veel verandering heeft ingeluid.
Tegenwoordig als ik de kaart de Dood trek weet ik dat er duidelijke veranderingen in mijn leven zich gaan vormen.

In de jaren daarna heb ik voornamelijk met die drie vormen van informatie gewerkt en werd aldaar door een collega op de Celestijnse Belofte , hij en zijn vrienden hadden die gelezen en op een andere manier met elkaar omgingen die hun als erg prettig ervaarden en ook wel wat voor mij vonden.Ook ben ik tussendoor bezig geweest met het studeren van parapsychologie en bij de civas diverse cursussen gedaan zoals aura en chakra healing , counseling , nummerologie ,
kleurentherapie , magnetiseren.

Ook daarna nog allerhande andere attunements gedaan en daar ben ik allemaal erg enthousiast over en wil dat met de wereld delen , in ieder geval met hen die ge´nteresserd zijn.

Nog steeds leer ik dingen , dat is juist het leuke van het zijn in het hier en nu , het is steeds weer verrassend en interessant wat je tegenkomt.

wordt vervolgd
[ terug... ]Omhoog


Hello

  • Photobucket Welkom op deze site , heb je vragen neem dan gerust contact op.

Telos Healing

  • The Telos healing system. manual/chi-ball/pdf certificaaat Ç 10,- Photobucket

Happy Reiki

  • Om even je wat happier te voelen 1 attunement / manual / pdf certificate , vrij bij een ander betaald systeem , wel even aangeven in je email. Photobucket

Squirrel

  • Squirrel Empowerment TM Om je te helpen organizeren in het toch al zo drukke leven .... 1 attunement / manual / pdf certificaat / Ç 10,- Photobucket

Butterfly

  • Butterfly Reiki Healing TM Laat de vlinder je helpen met veranderingen in je leven zoals zij ze ook doormaakt .... 1 attunement / manual / pdf certificaat / Ç 10,- ... ... vlinder

http://www.energetic-world.mysites.nl/ Copyright 2002-2019