» Usui Reiki

Wat is dit?

Usui Reiki , the natural way of Healing


Dr.Mikao Usui was op zoek naar antwoorden en op zijn pad heeft hij het Reiki systeem hervonden en opnieuw aan de wereld bekend gemaakt.


Voor velen een weg en een pad naar zelfontwikkeling wat ze enorm helpt om beter in zichzelf te staan waarmee men op velerlei manieren zich beter in het eigen vel voelt.


Voor mij persoonlijk een zeer mooie energetische weg om te voelen en ervaren van de ontspanning en healing die het me brengt en waardoor ik ook voor mezelf de ruimte creër om verder te kunnen met zelfhealing waar nodig en het ontspannen en gelukkig in mezelf te zijn waarmee ik de medemens om me heen beter van dienst kan zijn.


Wat is Reiki ?
Het is gebruik maken van ons geboorterecht om te ervaren van de Universele Energie die voor iedereen toegankelijk is die dat wilt.
Ja , inderdaad je zult wel jezelf open moeten stellen om het te kunnen ervaren terwijl je er niet in hoeft te geloven. Je hoeft immers ook niet te geloven dat je adem haalt dat gaat immers vanzelf.


Rei-ki betekent Universele Levensenergie.
Het geeft je ontspanning en ondersteuning in het pad dat je bewandelt in het leven.
Het kan je gevoeliger maken voor energie van anderen en het is ook aan anderen door te geven.


Reiki-kanaal worden is iets dat je van binnenuit voelt dat je wilt gaan doen , het is het mogelijk maken dat je die Universele energie doorgeeft aan anderen die daardoor ook weer ondersteuning ontvangen in hun proces van zelfhealing en ontwikkeling indien men dat wilt.
Soms wilt men enkel Reiki 1 doen om de ontspanning te kunnen ervaren en dat is dan ook goed.Iedereen is immers een uniek prachtig mens en ieder loopt het eigen pad.


Toen ik mijn Reiki 1 ging doen voelde ik langs mijn ruggengraat een soort lange ballon opgeblazen worden en dat vervulde me van een prettig warm gevoel. Meer levend zou ik willen zeggen , anders uitgelegd meer open voor het Al dat is.


Bij de eerste behandeling die ik ging uitvoeren onder de begeleiding van mijn Master zag ik de prachtige energie als kleine witte rupsjes uit mijn armen naar mijn handen bewegen waarna ze waterstroompjes werden die naar de te behandelen persoon vloeiden.
Die ervaarde de warmte en ontspanning waarmee ik blij was dat een ander ook een ervaring kreeg ook al was die totaal anders als wat ikzelf waarnam.


Het voelde als hernieuwde passie voor het leven , meer opgewekt en vol enthousiasme om dit te delen met anderen.


De eerste 21 dagen ontdoet je lichaam zich van afvalstoffen die zich in het leven hadden opgehoopt en voor fysiek ongemak hadden gezorgd.
Ikzelf had die dagen het gevoel alsof ik griep had en moest veel vaker naar de wc dan gebruikelijk was voor me , ook steeds meer water drinken en lichter gaan eten.


In die dagen behandelde ik mezelf erg veel en ook onze huiskat was zeer verheugd met mijn Reiki 1 , wanneer ze maar kon lag ze onder mijn handen om te genieten van de energiestroom.
En als resultaat voelde ik me de volgende dag als herboren.
Een hele prettige ervaring.


Ook natuurlijk in mijn enthousiasme mensen om me heen gaan behandelen en ook dat voelde heel erg prettig en begon na die 21 dagen van ontgifting zelfs kleuren waar te nemen.


Reiki 2 was een hele beleving en nog steeds vind ik het verrassend om te mogen ervaren dat deze energie ook op
afstand zijn werk heel effectief doet.


Bij Reiki 2 kreeg ik naast de gevoelens bij reiki 1 die versterkt worden ook de mooie ervaring dat ik tijdens het sturen van energie naar iemand ikzelf word opgenomen in een bal van prachtig warm liefdevol wit licht.


Ook deze keer waren de 21 dagen van ontgiften erg aanwezig
en voelde me daarna opgeruimd van binnen wat ikzelf als prettig ervaarde ... gewoon de ballast weg , dat scheelde ook met de druk die ik op mijn schouders voelde ...


Ook het contact met mijn eigen gids verbeterde wat een erg prettig gevoel is.


reiki


Het duurde niet erg lang voor ik in de gaten kreeg dat ik verder wilde en ook Reiki master wilde gaan doen.


Wat is reiki niet ... het is geen geloof , geen medicijn ,
het is een pad naar bewust worden dat de rest van je leven zich zal blijven uitbreiden ... het leert je de eenvoud weer waarderen en geeft je een goede verbinding met jezelf op alle niveau's waarmee je je compleet voelt , je hebt geen ander daarvoor meer nodig. ( de wereld van polariteit waarin we nu leven is het gebruikelijk geweest dat we relaties aangaan en in de partner zoeken wat we zelf missen , dat is niet langer het geval als je jezelf healt het maakt je bewuster van het feit dat het gaat om de energie te ervaren en die hervindt je in jezelf , dan worden de contacten met andere mensen en ook de partner van een andere betekenis , je leert dat ze dingen uit jezelf spiegelen waaraan je nog kunt werken en van kunt leren .)


Het Reiki pad kan ik een ieder ten zeerste aanbevelen om gewoon al te mogen en kunnen ervaren dat we eindelijk weer aangesloten raken op onze eigen bron van alles wat ons vrede en liefde in onszelf laat ervaren waarmee we naar anderen toe ook veel meer op een gezonde uitwisseling van energie gaan begeven.


Behandelingen met Reiki kun je bij me ervaren , het is wel op afspraak en de kosten bedragen hiervoor € 45,- en dan reserveer ik anderhalf uur voor je , er is thee/koffie/water en er is tijd om even te praten , zowel voor als na de behandeling.
Een afstandsbehandeling kan ook , dit komt dan op € 15,- en dient vooraf voldaan te worden.


Reiki 1 ingewijd worden kan ook , op afspraak , van te voren gaan we eerst even een kennismakingsgesprek aan omdat het van beide kanten goed moet klikken om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden op dit nieuwe pad in je leven.
De kosten hiervoor zijn € 150,- ,inclusief koffie/thee/water en een lichte lunch , ook krijg je informatie mee naar huis om nog eens het een en ander na te lezen , van te voren een boek over Reiki lezen wordt wel aanbevolen om het voor jezelf wat gemakkelijker te maken om vragen te stellen.


Reiki 2 ingewijd worden kan ook , op afspraak , van te voren gaan we eerst even een kennismakingsgesprek aan omdat het van beide kanten goed moet klikken om je zo goed mogelijk te kunnen begeleiden op dit nieuwe pad in je leven , heb je bij mij ook Reiki 1 gedaan dan wordt het al een stuk gemakkelijker
De kosten hiervoor zijn € 250,- ,inclusief koffie/thee/water en een lichte lunch , ook krijg je informatie mee naar huis om nog eens het een en ander na te lezen , van te voren nog even je Reiki 1 goed doorlezen wordt wel aanbevolen om het voor jezelf wat gemakkelijker te maken om vragen te stellen.


Reiki 3a en 3b gaan ook op afspraak , wil je daar meer van weten bel of email dan even.
wordt vervolgd.

[ terug... ]Omhoog


Hello

  • Photobucket Welkom op deze site , heb je vragen neem dan gerust contact op.

Telos Healing

  • The Telos healing system. manual/chi-ball/pdf certificaaat € 10,- Photobucket

Happy Reiki

  • Om even je wat happier te voelen 1 attunement / manual / pdf certificate , vrij bij een ander betaald systeem , wel even aangeven in je email. Photobucket

Squirrel

  • Squirrel Empowerment TM Om je te helpen organizeren in het toch al zo drukke leven .... 1 attunement / manual / pdf certificaat / € 10,- Photobucket

Butterfly

  • Butterfly Reiki Healing TM Laat de vlinder je helpen met veranderingen in je leven zoals zij ze ook doormaakt .... 1 attunement / manual / pdf certificaat / € 10,- ... ... vlinder

http://www.energetic-world.mysites.nl/ Copyright 2002-2019