» About recieving a attunement

Wat is dit?

Net als een radio , je kunt wel mooie muziek uitzenden maar als je niet op die zender bent afgestemd zul je de muziek niet horen.

Voor je een attunement ontvangt of een self-attunement gaat doen , is het handig wanneer je tot rust komt - je goed ontspant - lekker zacht muziekje aan als je dat wilt -of een kaarsje aansteekt ( denk aan de brandveiligheid )-of misschien vind je het prettig om een wierookje aan te steken.

Doe waar jij je lekker bij voelt en wat je als ontspannend ervaart , iedereen is anders dus ook de manier van ontspannen zal anders zijn .

En dan stel je jezelf open voor het ontvangen van de attunement en geniet van de energie die je kunt ervaren.

Je kunt je gids en beschermengel vragen of ze je willen helpen bij het ontvangen van deze energie.

Daar iedereen anders is zal de een niets merken en enkel ontspannen terwijl een ander beelden kan opvangen en weer een ander voelt energie stromen of heeft andere ervaringen.

Alles is goed en iedereen is anders.

Een attunement gebeurt op afstand op een door beide personen afgesproken tijdstip om de bedoelde energie door te geven , dus beide personen zijn met hun intentie bezig op een manier waarop de een het verstuurd en de ander ontvangt.

Doordat een attunement op afstand gebeurt en je lekker in je eigen omgeving kunt blijven. bespaart je dat op zich al een vrije dag nemen en de reiskosten waarnaast je lekker op je eigen bank kunt gaan zitten in een rustige en vertrouwde omgeving wat door de meeste mensen als zeer prettig ervaren wordt.

Door in je eigen omgeving te zijn zit je in je eigen energie en wordt je niet be´nvloed door degene die je afstemd op een energievorm , ikzelf ervaar dat als heel erg prettig.

Een chi-ball is een energie bal die wordt gevuld met de afstemming en de energie die daarvoor nodig is. De voorbereiding hiervoor is meditatie en het maken van de chi-ball die dan de naam van de persoon die deze afstemming wilt ontvangen meekrijgt. Daarna ontvang je een e-mail dat deze klaar staat voor een periode van tijd waarin jezelf besluit wanneer je deze uit de lucht haalt. Het voordeel hiervan is dat er geen persoonlijke koorden ontstaan tijdens de overdracht van de energie. Daarbij hoef je dan geen dag of tijd af te spreken en je enkel voor te bereiden op de afstemming en daarna je open te stellen om de chi-ball met de gevraagde afstemming op te nemen.
Let op , bij de LightWorker attunements komen de afstemming allemaal zo naar je toe.


heb je nog vragen email dan gerust ;
energypetra@gmail.com
of gebruik het contact formulier in de bovenste balk.
[ terug... ]Omhoog


Hello

  • Photobucket Welkom op deze site , heb je vragen neem dan gerust contact op.

Telos Healing

  • The Telos healing system. manual/chi-ball/pdf certificaaat Ç 10,- Photobucket

Happy Reiki

  • Om even je wat happier te voelen 1 attunement / manual / pdf certificate , vrij bij een ander betaald systeem , wel even aangeven in je email. Photobucket

Squirrel

  • Squirrel Empowerment TM Om je te helpen organizeren in het toch al zo drukke leven .... 1 attunement / manual / pdf certificaat / Ç 10,- Photobucket

Butterfly

  • Butterfly Reiki Healing TM Laat de vlinder je helpen met veranderingen in je leven zoals zij ze ook doormaakt .... 1 attunement / manual / pdf certificaat / Ç 10,- ... ... vlinder

http://www.energetic-world.mysites.nl/ Copyright 2002-2019