» Dolphin Energy's Attunements

Wat is dit?

DOLFIJN REIKI.

Dolfijn Reiki is ontwikkeld door Mark Scott in zijn werk met de dolfijnen.
De bijzondere krachten van de dolfijnen en hun speciale band met mensen zijn al sinds eeuwen bekend.
Dolfijnen zijn intelligente wezens die in eenheid leven , ze zijn master healers en schatbewaarders van het Licht op moeder aarde.
Ze zijn hier om over ons te waken , ons te helpen en te ondersteunen.Zij hebben het vermogen om je terug te brengen naar je Bron.
Hun liefde voor de mensheid is groot. We hoeven niet daadwerkelijk te zwemmen om hun liefdevolle en helende kracht te kunnen ervaren. Via een Dolfijn inwijding kun je contact maken met de Dolfijnen en zelf hun liefde en speelsheid ervaren.

Voor iedereen geschikt , nederlandse manual,1 attunement,na afstemming op deze energie kun je deze op anderen overdragen,email certificaat,inwijding is gratis.


DOLPHIN TRILOGY REIKI.

Deze trilogy bestaat uit drie delen , de eerste is de Dolphin Healing Reiki ,dat is een verdieping van de Dolfijn Reiki en je leert je gemakkelijker met de dolfijnen verbinden.Je kunt ervaren dat je intuitief sterker wordt en helder dromen . Er is een symbool dat je kunt gebruiken bij de meditatie die uitgebreider is als bij de dolfijn reiki en bij healing.

Dan na minimaal 5 dagen Orca Empowerment Reiki , deze is krachtiger en je leert je met de orca's te verbinden ,ook hier krijg je weer een symbool om je te helpen bij meditatie en healing.Er staat ook een mooie queeste in die je met de kracht van Orca kunt doen.
Orca is de grootste van de dolfijn familie.

Dan na minimaal 5 dagen Dolphin Crystal Healing waarbij je een symbool krijgt aangereikt en samen met kristallen kunt werken waarmee je behandelingen krachtiger worden. Een hele mooie energie.

Tijdens mijn dolfijn inwijdingen kwamen de dolfijnen duidelijk tevoorschijn en nu nog wanneer ik aan ze denk komen ze gelijk voor mijn geestesoog en maken me aan het glimlachen.Hun energie vind ik zeer speciaal en de dolfijnen staan altijd klaar om te helpen waar ze kunnen.

De Dolphin Trilogy Reiki ,
kost € 60,- / 3 attunements ,
Nederlandse manual ,na afstemming kun je de energie op anderen overdragen,email certificaatDOLPHINS OF ATLANTIS .

De dolfijnen van Atlantis hebben nu dit mooie energie healing systeem met ons gedeeld. Het zal een nieuwe dimensie toevoegen aan het healende werk dat je al doet en het helpt je bij je groei.
De manual behandelt ; Atlantis dolfijnen in persoon en op afstand , Atlantis dolfijnen healing vormen , Dolfijn healing met Licht , een Healing bad , Meditaties , Aarde healing met de Atlantian Dolfijnen , een etherische Larimar maken , de Larimar Healing Energy bal , healende ademtechniek , geleide meditatie , wijsheid uit Atlantis.

manual is engels 40 blz. , 1 attunement , voorkennis ; je werkt al met een energie systeem als reiki ,email certificaat, kost € 50,-.
rainbow dolphin


AQUAMARINE DOLPHIN HEALING RAY
€ 45,- / 1 attunement / engelse manual / email certificaat / voor iedereen geschikt die met dolfijn energie wilt werken


DOLPHIN RAINBOW CHAKRA HEALING SYSTEM
€ 60,- / 14 attunements / engelse manual (niet printbaar)steeds vijf dagen ertussen / email certificaat / voorkennis = dolphin trilogy reikiTURQUOISE FLAME
€ 20,- / 1 attunement / engelse manual / email certificaat / voorkennis = dolfijn reiki


WALKING THE RAINBOW
€ 40,- / 1 attunement / engelse manual / email certificaat / voorkennis = dolfijn trilogy reiki
verdieping van de dolfijnen energie


DOLPHIN SEKHEM SEICHEM
€ 20,- / 1 attunement / engelse manual / email certificaat


Dolphin Sacred Drumbeat

€ 15,- / 1 afstemming / engelse manual (alleen lezen) /
email certificaat


Dolphin Breath Initiation

€ 15,- / 1 afstemming / engelse manual (alleen lezen) /
email certificaat


Dolphin Prism Attunements

€ 20,- / 5 afstemmingen / engelse manual
/ email certificaat


wordt vervolgd...
[ terug... ]Omhoog


Hello

  • Photobucket Welkom op deze site , heb je vragen neem dan gerust contact op.

Telos Healing

  • The Telos healing system. manual/chi-ball/pdf certificaaat € 10,- Photobucket

Happy Reiki

  • Om even je wat happier te voelen 1 attunement / manual / pdf certificate , vrij bij een ander betaald systeem , wel even aangeven in je email. Photobucket

Squirrel

  • Squirrel Empowerment TM Om je te helpen organizeren in het toch al zo drukke leven .... 1 attunement / manual / pdf certificaat / € 10,- Photobucket

Butterfly

  • Butterfly Reiki Healing TM Laat de vlinder je helpen met veranderingen in je leven zoals zij ze ook doormaakt .... 1 attunement / manual / pdf certificaat / € 10,- ... ... vlinder

http://www.energetic-world.mysites.nl/ Copyright 2002-2019