» Egyptian Energy's Attunements

Wat is dit?

Hier komen systemen met energieën vanuit Egypte

deze systemen kun je ook aanvragen , op deze site wordt nog gewerkt aan de tekst bij de systemen.

Na de attunement kun je de energie op anderen overdragen.
Je ontvangt een engelse manual , de attunement , een email certificaat.


EYE OF HORUS
Het oog van Horus is een activatie van een doorgang die je kan verbinden met de 5de dimensie van licht energie en meer trilling. Deze kan je voorzien van een opening die een reservoir van celestial energie in je eigen energieveld brengt. Dit reservoir van energie kan je eigen energieveld beïnvloeden door na je reizen in het universum je steeds weer vernieuwd te laten raken binnen jezelf.Het werkt dus als een soort verschuiving in je bewustzijn nadat je je lichtlichaam laat ontwaken. Je verbinding met de aarde wordt verstevigd en je wordt opnieuw in balans gebracht. Het oog van Horus is symbolisch en wordt ook beschreven.

€ 15,- / 1 afstemming / email werkboek / email certificaat


ISIS BLUE MOON HEALING SYSTEM MASTER
De blauwe maan is de visualisatie die je kunt gebruiken om contact te maken met deze energie. Er zijn 2 aspecten die je hierin kunt gaan leren voelen:het verkoelende en kalmerende effect en het koude bevriezende effect.Deze energie kan worden gebruikt voor situaties die kalmeren nodig hebben en verkoelend kunnen werken.
Er worden 9 symbolen uitgelegd die staan voor deze energie en de verbinding die je ermee maakt,het is aan jezelf te ervaren met welke je voeling hebt om dat inderdaad zo te ervaren.

€ 20,- / 2 attunements / email werkboek / email certificaat


ISIS SEICHEM MASTER
Met oude wijsheid in de essentie is het in het nu weer nieuw. Seichem is niet alleen een hands-on techniek maar ook een vorm van telepathisch sturen van energie.Het kan je helpen met een ontvouwing en beter begrip van je spirituele zelf.
Heeft 15 symbolen die op 3 manieren getekend kunnen worden.

€ 20,- / 2 attunements / email werkboek / email certificaat


RA-SHEEBA MASTER
Als collectief vibrerende massa hebben we het punt bereikt dat de energie en informatie weer kan doorkomen.De laatste keer was toen de "Wachters" eindelijk deze vibratie onder de knie kregen,de enige die de afstemmingen kon doen was de Farao en wanneer deze overleed ging die kennis verloren. Nu deze energie opnieuw is gekomen wordt deze met velen gedeeld om de vibratie vast te kunnen houden en daarmee behulpzaam in het proces van ontwaken en acsenderen van de mensheid.Wanneer je je voelt aangetrokken door dit systeem ben je waarschijnlijk al eerder een Wachter geweest.

In 76 pagina's in engels.
13 symbolen (exclusief de afstemmings symbolen)

Als practioner word je afgestemd op;
1.de reiniging
2.de orde van draken
3.de orde van egypte
4.de orde van de farao
5.de orde van de priesters

Als master wordt je afgestemd;
1.de reiniging
2.het biologische systeem
3.de chakra's
4.het astrale lichaam

€ 35,- / 9 afstemmingen / email werkboek 76 blz./ email certificaat


The eye of horus.


wordt vervolgd
[ terug... ]Omhoog


Hello

  • Photobucket Welkom op deze site , heb je vragen neem dan gerust contact op.

Telos Healing

  • The Telos healing system. manual/chi-ball/pdf certificaaat € 10,- Photobucket

Happy Reiki

  • Om even je wat happier te voelen 1 attunement / manual / pdf certificate , vrij bij een ander betaald systeem , wel even aangeven in je email. Photobucket

Squirrel

  • Squirrel Empowerment TM Om je te helpen organizeren in het toch al zo drukke leven .... 1 attunement / manual / pdf certificaat / € 10,- Photobucket

Butterfly

  • Butterfly Reiki Healing TM Laat de vlinder je helpen met veranderingen in je leven zoals zij ze ook doormaakt .... 1 attunement / manual / pdf certificaat / € 10,- ... ... vlinder

http://www.energetic-world.mysites.nl/ Copyright 2002-2019